Eklenme Tarihi: 20.06.2013

Aydın Üniversitesi Yazılım Eğitimi

Aydın Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü başkanı Ali Güneş'in yardımıyla Nisan ayı içerisinde yine Aydın Üniversitesi'nde e-ticaretle ilgili bir seminer düzenlemiştik. Bu seminer sırasında yazılım dersi öğretim görevlisi Duygu Çelik ile tanışma fırsatı bulduk.

Aydın Üniversitesi Yazılım Eğitimi

Kendisi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencilerine ders verdiğini ve EDER üye firmalarından bir yazılımcının , e-ticaret paket programlarında bulunan yazılım yapısını bir dersin laboratuar kısmında öğrencilere aktarmasını rica etti. Bu ricasını Projesoft firmasından Yüksel Eminoğlu kırmadı ve 5 Haziran 2013 Çarşamba günü "e-ticarette yazılım yapıları" ile ilgili bilgi vermek için Aydın Üniversitesi'ne gitti.

Öğrenciler okulun son haftası olması nedeniyle , dönem projesi sunumlarına da denk gelen derste renkli dakikalar yaşandı. Yüksel Bey, yaptığı sunumdan sonra bir kaç öğrencinin dönem içerisinde hazırlamış olduğu e-ticaret sitesini inceledi ve admin paneli içerisinden sorular sordu.

Karşılıklı olarak verimli geçtiğine inandığımız bu eğitimlerin devamını sonbahar - kış sezonunda getirmeyi planladık.

ayd.

ayd2