Eklenme Tarihi: 10.06.2013

IMI E-ticaret Fuarı ve Konferansı

31 Mayıs 2013 Cuma günü gerçekleşen IMI fuarında e-ticaret sektörünün önde gelen firmalarından konuşmacılar ve katılımcılar fuardaydı. Sektörde faaliyet gösteren katılımcı firmalardan konuşmacılar tüm gün boyunca e-ticaret, online pazarlama, sosyal ağlarda satış ve pazarlama, dijital ekonomide iş modelleri, hukuksal süreçler, dijital teknolojiler, mobil ticaret, lojistik, ödeme sistemleri, e-ticaret teknolojileri konularını geniş olarak ele aldılar.

Konferans ilk olarak BKM Genel Müdürü Soner Canko'nun konuşmasıyla başladı, sonrasında T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız mikrofonu devraldı ve e-ticaretin Türkiye'ye getireceği katkılardan bahsetti.

E-ticaretin çeşitli dallarıyla ilgili sunumlar sektörün tanınmış firmalarının üst düzey yöneticileri tarafından yapıldı ve tüm güne yayıldı.

Yapılan sunum konuları aşağıdaki gibidir :

Panel 1 - Site aramaları satışlarınızı nasıl arttırır?

-          Müşterilerin gözünden E-ticaret ve çözüm önerileri

-        Elektronik Ticaret Kanun Tasarısında son gelişmeler ve düzenlemeler

-        Online - Offline satışlar

-          E-Ticarette Yeni  Teknolojiler