Bilgi Merkezi

"Satın al" Butonu Daha Çok Harekete Geçiriyor - Kamil Mehmet Özkan

Bulgu: Reklamların yanına konan ve tablet ortamının sağladığı "satın al" butonu ile etkileşim klasik banner reklamla etkileşim oranından üç kat daha fazla.

17.04.2013

E-posta Sayınızı Artırmak İçin Üyelik Sayfanız Nasıl Olmalıdır?

Emarsys İş Geliştirme Müdürü Ekin Şahin 'in kaleme aldığı yazıyı sizlerle de paylaşmak istedik..

03.04.2013

e-Ticaret Konferansı ve Fuarı Sunumu

Başkanımız Akif Şimşek'in röportajı

AĞ EKONOMİSİNDE YENİ TİCARET YOLU

Dr. Şule Özmen kitabında, bu alt yapının oluşturulması bağlamında, E-Ticaret'teki tüm gelişmeleri, E-İş modellerini, E-İşletme stratejilerini, müşteri ilişkilerinden pazarlamaya, veri ambalajından veri madenciliğine, E-ticaret'teki sistemlerden, E-İşletmelerdeki güvenliğe kadar tüm konuları inceliyor.

Alıntı : Tanıtım yazısı

İzinli Pazarlama

İzinli pazarlama yapmak için e-posta ve sms gönderilecek müşterilerden bu gönderim öncesinde onay almak esasen pazarlamanın temel kurallarından birisidir. E-posta listelerine isteğe bağlı olarak dahil olmak (opt-in) ve kişilerin yine kendi iradesiyle çıkabilmeleri (opt-out) toplumsal pazarlamanın da bir gereğidir.

İzinli Mesaj ve e-Posta Gönderimi OPT-IN'e Hukuki Açıdan Bakış

Bilindiği gibi 02/05/2012'de Elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun tasarısı Tasarının Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu tarafından kabul edildi ve pek çok önemli düzenleme, yeni kavramlar ve yükümlülükler getirildi. Ancak tasarı ile birlikte çok konuşulan bir tartışma konusu da gündeme geldi: izinli mesaj ve e-posta gönderimi.

05.03.2013
Toplam 6 kayıt görüntüleniyor.
T-Soft® e-ticaret sistemleriyle hazırlanmıştır.